Topic outline

 • Splošne teme IŠRM

  Dobrodošli na stran, ki je namenjena vsem obvestilom, vezanim na študij IŠRM 1. stopnje.

  Forumi na strani so namenjeni objavam zaposlenih FRI v zvezi z izvajanjem tega študija in vprašanjem študentov. Članstvo v predmetu in naročnino na forume priporočamo vsem študentom, pa tudi vsem učiteljem in asistentom, ki poučujejo na tem študiju.

 • Splošno

  • Diplomsko delo

   Diplomskemu delu je na Učilnici posvečen poseben predmet, kjer so naštete nekatere možne teme mentorje s FRI. Diplomske teme izvajalcev s FMF so na posebni strani

   Za uspešno opravljanje obveznosti diplomskega seminarja morate v aprilu pri izbranem mentorju prijaviti temo diplomske naloge, v roku desetih mesecev izdelati diplomsko delo in jo zagovarjati. Prijave tem diplomskih del potekajo preko sistema Studis med 1. in 15 aprilom.


   Dan diplomskih tem iz industrije na FRI

   V petek, 8. marca 2019, med 12.30 in 15.00 na FRI organiziramo Dan diplomskih tem iz industrije.V avli FRI bodo prisotni predstavniki 11 izbranih podjetij, ki bodo odgovarjali na dodatna vprašanja v zvezi s ponujenimi temami.

   • Kam naprej?

    Informativni dan za magistrski študij na Fakulteti za računalništvo in informatiko bo 16. maja ob 16:00 v predavalnici P01 na FRI. Po skupnem delu, bo sledila še posebna predstavitev nove smeri Podatkovne vede v predavalnici P03 ob 17:15.

    Predstavitve podiplomskih študijskih programov FMF bodo potekale 29. maja, ob 15h in 5. junija ob 15h v predavalnici 2.02 na Jadranski 21.


    • Prosojnice s sestankov letnikov

     (predstavitev izbirnosti in sestanki letnikov)